DÜNYAYI KURTARAN KADINLARDA ARA

15.11.13

zumbarayı kitlesel fonluyoruz

İki yıl önce sizlere tanıttığım Ayşegül Güzel'in başlattığı alternatif ekonomi deneyi zaman kumbarası Zumbara'yı bilmeyenimiz kaldı mı? Özetlemek gerekirse Türkiye'nin ilk ve tek zaman bankası ve tüm dünyada zaman bankası ile sosyal ağı birleştiren tek sistem. Bu sayede dünyanın en büyük ve en hızlı büyüyen zaman bankası haline gelen zumbaraya üye olmak için tek koşul ise zamanınızın hekesinki ile eşit değerde olduğuna inanmanız. 

Zumbara kullananlar farketmiştir; sitede bir süredir bazı teknik hatalar var ve bunlar malesef çözülemiyor. Sebebi ise sistemin programlanması için daha önce kaynak sağlayan yatırımcıların çekilmesi, dolayısıyla bu hizmetlerin artık satın alınamaması. Profesyonel olarak karşılanması gereken ve bize tamamen ücretsiz sunulan bu teknik hizmetler için şimdi Zumbara'nın bizim desteğimize ihtiyacı var.

Öncelikli olan finansal destek için bir kitle fonlaması kampanyası başlatıldı. Kampanyanın hedefi 1 ay içinde 9200 TL toplamak. Kitle fonlaması sistemi gereği verilen sürede bu miktar toplanmazsa fonlar destekçilere iade edilecek. O yüzden haydi pamuk eller hem cebe hem de kampanyayı duyurmak için klavyeye!

Kampanyaya 20 TL'den başlayıp istediğiniz kadar katkıda bulunabilir, hem Zumbara'nın ihtiyacı olan maddi kaynağa ulaşmasını sağlayabilir hem de çikolata yapım atölyesinden Haliç turuna çeşit çeşit hediyeler kazanabilirsiniz. Ayrıca Hoppabaz da destekcilere tesadüfi tasarımlarından hediye ediyor.

Bu arada Zumbara facebook sayfasını da takip etmeyi unutmayın çünkü Zumbara sayesinde oluşan muhteşem topluluktan Zumbaraya destek için aşure yapımı gibi daha pekçok sürpriz çıkacağa benziyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Popüler Yayınlar