DÜNYAYI KURTARAN KADINLARDA ARA

20.1.14

Pireli Mireli 2014

Evimizin yeni sakini ikinci kedimiz Bücür'le birlikte içimdeki kedi tutkusu beşe falan katlandı, son seyahatlerimde de ne şanslıyım ki gittiğim her evde koynumda yatacak pisiler vardı...bu ziyaretlerden birinde kedi muhabbetleri sırasında aklıma gelen "parlak" fikri uygulamaya nasıl geçireceğimi kara kara düşünürken (bizim zamanımızda buralar dutluktu ve tasarımları elle yapıyoduk) mimar arkadaşım Nazlı Bakth'ın projesi karşıma çıktı. Animalove projesi Nazlı'nın sokak hayvanları için halihazırda gösterdiği çabalarla tasarım aşkının buluşması diyebiliriz. Nazlı bu projeyle sokak hayvanları için yapacağınız yardımlara karşılık size özel ürünler tasarlamayı teklif ediyor.

Aralık ayının son günlerinde ancak aklıma gelen projeyi beğenene dostum hemen işe koyuldu ve ta ta; 2014 yılı için Pireli Takvim'i hazırladı. Takvimde Nazlı'nın yanı sıra Gökçe Okullu, Aycan Türk, Filiz Telek ve Zeynep Turuthan'ın çektiği bir birinden güzel pireli modellerin fotoğraflarını bulacaksınız. Her kediseverin tüm yıl bakıp bakıp suratını şekilden şekile sokacağına garanti veriyoruz :)

Kendiniz ya da sevdikleriniz için Pireli Takvim edinmek için nazziaistanbul@gmail.comadresine mail atmanız yeterli.  

Malzemeler: Mürekkep, kağıt, aşk 
Detaylar:
- Takvim sayfa boyutları 6cmx 12cm'dir.
- 12 ay için 12 sayfa vardır.
- 250gr2lık parlak beyaz lüks kağıt uzerine basılmıştır.

Kargo:
- Turkiye'nin her yerine kargo ile ulaştırılır. - Bütün ürünler İstanbul'dan kargolanır.
- Tarafiniza ulaşması bulunduğunuz yere göre 1-3 gün sürer.

DİLERSENIZ BU ÜRÜNÜN DİJİTAL HALİNİ DE ALARAK İSTEDİGİNİZ BOYUTLARDA BASIP, ZAMANDAN VE KARGO ÜCRETİNDEN TASARRUF EDEBİLİRSİNİZ.




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Popüler Yayınlar