DÜNYAYI KURTARAN KADINLARDA ARA

29.11.14

beden ekolojisi seminerleri başlıyor



Blogumuzun reyting rekorları kıran romantik komedi dram aksiyon türlerinin hepsini barındıran pancar kırmızısı dizisi şimdilik sona erdi. Şimdi Didem'in ve doktoru Onur Aydınoğlu'nun deneyimlerini bizlerle yüzyüze de paylaşabilmek için hazırladıkları seminer dizisi başlıyor:
 

Sekiz yıl Kandida ile “yakın ilişki” kurduktan sonra kurtuluşumun hikâyesini paylaşma zamanı en sonunda geldi :). 4 yazı ile toparladığım yolculuğun ardından, bu yolculukta bana eşlik eden doktorum Onur Aydınoğlu ile birlikte bu konu üzerine yaptığımız tüm çalışmaları toparladık ve “Bütüncül Kandida Protokolü” yazdık. Şimdi de bu protokolü paylaşmak üzere ve elbette ki daha pek çok konuya da değinmek için bir seminerler dizisi başlattık. “Beden Ekolojisi” serisine siz de davetlisiniz! İlk raund 13 Aralık’ta :)
https://www.facebook.com/events/1549738178594919/?fref=ts


Bu blogda, yolculuğumun her anını paylaşmıştım. Eğer okumadıysanız, lütfen göz atın, özellikle son yazıyı göz ardı etmeyin derim.  


03.02.2014 Kandida’nın Didem’le İmtihanı:



29.04.2014 Didem’in Kandida Macerası – 2. Bölüm



20.06.2014 Kandida’nın Dönüşü:



4.11.2014 Kandida: Bir Yok Oluş Hikâyesi



UYARI: YAZDIKLARIMIN HEPSİ BENİM DENEYİMİMDİR VE ETKİLERİNİN SİZDE DE AYNI OLACAĞININ GARANTİSİ YOKTUR. TIBBİ BİR EĞİTİMİM YOKTUR, DOKTOR YA DA DANIŞMAN DEĞİLİM. LÜTFEN BURADA YAZILANLARI BİR REÇETE GİBİ ALIP UYGULAMAYIN. BU YOLCULUKTA PEK ÇOK HATA YAPTIM, HER HANGİ BİR DENEYİMİMİ UYGULAMADAN ÖNCE SON YAZIMI (http://dunyayikurtarankadinlar.blogspot.com.tr/2014/11/kandida-3-bir-yok-olus-hikayesi.html) MUTLAKA OKUYUN. DENEYİMLERİMİ KENDİNİZE YAKIN BULUYORSANIZ BENİMLE İLETİŞİME GEÇİN: didemcivici@hotmail.com
 

28.11.14

dünyayı kurtaran kadınlar çizgiroman oldu

Fotoğraf: Emre Özkan
 Geçtiğimiz haftasonu İstanbul'daydık. "Acaba biz de sosyal girişimci miyiz" merakıyla başvurduğumuz Bubble It!e kabul edildik ve birbirinden değerli sosyal girişimciler, inanılmaz yetenekli çizerler, dünya tatlısı "organizazötör"ler ve harika eğitmenlerle Salt Galata'da iki buçuk gün, eğlenceli oyunlar oynayıp projelerimiz için motivasyon ve ilham aldık. Atölyenin ürünleri, yani 7 farklı sosyal girişim hikayesinin çizgiromanlaştırılmış halleri umarız yakında yayınlanacak. Şimdilik sizlerle 1kupa1umutun kurucusu Cansu'nun hazırladığı bu süper haftasonunu özetleyen küçük bir video paylaşmak istiyorum. Bubble It! İstanbul 2014'de Zumbara, Eşya Kütüphanesi, Nöbetçi Kütüphane, Bemaddy ve Yuvarla vardı. hikayelerimizi cizgiye döken Ayşe gökçe Bor, Başaran Karabulut,
Betül Öztürk, Cansu Cığa, Ege Avcı, Elif Çiftçioğlu, Esra Debreli Deniz, Gökçenur İnan, Hasan Küçükalpelli ve Murat Eren'in çizdiklerini de paylaşmak için sabırsızlık içindeyiz.

Dünya için güzel işler ve çizgiye dökülmüş hikayeleri seviyorsanız Bubble It'i izlemeye devam edin derim.


Popüler Yayınlar